Back to homepage

De uitdaging

7de editie : 1st juli 2023

Hunger Race is een unieke sportieve en solidaire uitdaging die door teams van 3 tot 6 personen moet worden uitgevoerd. Wandelen, trail, kajak, death-ride,… kom en trotseer een van de 3 parcours in het Ardense bos en overschrijd je grenzen terwijl je geld inzamelt voor de projecten van SOS Faim!

Een unieke kans om een ongelooflijke ervaring te beleven met vrienden, familie of collega’s en te helpen de honger en armoede te bestrijden door eerlijke en duurzame voedselsystemen te ondersteunen.

 

Bekijk de trailer en ontdek de bijzondere wereld van Hunger Race

 

De sportieve uitdaging

De uitdaging is voor teams van 3 tot 6 personen. Samen leggen jullie een van de drie parcoursen af waarbij trail of walking, kajakken en een death-ride worden gecombineerd. Iets voor alle smaken en niveaus!

De parcoursen van 2023 zullen waarschijnlijk enigszins worden aangepast om de ervaring nog mooier te maken!

RELAX parcours

In deze parcours begin je met 9,67 km wandelen, gevolgd door 7 km kajakken. Vervolgens bereik je het kasteel van Bouillon over 9,33 km om de death-ride te beginnen. Je eindigt met 2 km om de finish in Morsehan te bereiken onder applaus en trots van je supporters en het organisatieteam.

Cumulatieve positieve hoogtewinst: 644m.

Schrijf je in  👉🏽 https://bit.ly/3RkjWeN

 

COSTAUD parcours

Deze parcours is hetzelfde als de Relax met één klein detail, je doet hem lopend 😉 Je finisht uiteraard ook onder het applaus en de trots van je supporters en het organiserende team.

Cumulatieve positieve hoogtewinst: 644m.

Schrijf je in 👉🏽 https://bit.ly/3Ck0s5I

EXTREME parcours

In deze cursus doe je hetzelfde als in de andere cursus. Behalve dan dat je na de dodenrit 19,7 km aflegt via de brug van Cordemois en het onvermijdelijke reuzengraf voordat je de finish bereikt in Morsehan, waar je ook wordt verwelkomd door jouw supporters en het organisatieteam.

Cumulatieve positieve hoogtewinst: 1297m.

 

Schrijf je in 👉🏽 https://bit.ly/3fpCZqx

*De vooropgestelde afstanden kunnen lichtjes wijzigen.
Dit is het totaal aantal afgelegde kms. Deze afstand wordt verdeeld over de verschillende kajak- en deathride-activiteiten.et de death ride.


De solidaire uitdaging

Naast de sportieve uitdaging is Hunger Race ook een solidariteitsuitdaging. Elk team verbindt zich ertoe 1400 euro in te zamelen voor projecten van SOS Faim in Afrika en Latijns-Amerika. Tijdelijke aanbieding: schrijf je in vóór 10 januari 2023 en profiteer van een verlaagd tarief voor fondsenwerving!

Om je bij de geldinzameling te helpen, zal er voor jouw team een gepersonaliseerde inzamelpagina gemaakt worden. Je kan bovendien inspiratie opdoen door het bekijken van onze ideeën voor inzamelacties.

 

Voor giften vanaf 40€ krijgen je sponsors trouwens een fiscaal attest. Zij kunnen dan 45% van hun donatie aftrekken van hun belastingen.

 

Vragen ? Contacteer ons per e-mail : hunger-race@sosfaim.ong

 

Klaar om deze mooie uitdaging aan te gaan?

Onze nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van Hunger Race.