Back to homepage
10 juni 2021

In geen categorie

Doe mee aan de Hunger Race en beweeg voor de projecten van SOS Faim

Doe mee aan de Hunger Race en beweeg voor de projecten van SOS Faim

SOS Faim kondigt dit jaar de 5de editie van de Hunger Race aan, een sportieve en solidaire uitdaging op 18 september 2021 in Bouillon. Er zullen dit jaar ongeveer 60 groepen deelnemen die zich inzetten voor SOS Faim en zijn partners in de strijd tegen het onzekere bestaan van de boeren. 

De sportieve uitdaging

De Hunger Race biedt dit jaar 4 verschillende parcours aan: een combinatie van trail, kajak en een sensationele afdaling vanaf het kasteel van Bouillon. Kies samen met uw team van 4 uw favoriete parcours en de afstand die jullie wensen af te leggen. 

De solidaire uitdaging

Als u deelneemt aan de Hunger Race steunt u onze organisatie en onze projecten waarvoor wij ons dagelijks inzetten. Om van start te gaan moet elk team zijn creativiteit gebruiken om minimaal 350 euro per persoon in te zamelen. D.w.z. 1400 euro per team om de projecten met onze lokale partners te steunen, die in de huidige gezondheidscontext nog essentiëler zijn.

Tot nu toe staan er dus al 60 teams klaar om van start te gaan. Samen hebben we al meer dan 50.000 euro ingezameld! Je hebt nog 1 maand de tijd om je in te schrijven en een ervaring te beleven die je niet snel zal vergeten! Hopelijk zien we jullie daar!

 

Ander nieuws

Onze nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van Hunger Race.