Back to homepage
21 maart 2018

In Tips voor inzameling

Een voorbeeldmail om je geldinzameling te boosten

Een voorbeeldmail om je geldinzameling te boosten

Sommige teams slagen erin om in heel weinig tijd zichzelf te overtreffen op het gebied van de geldinzameling. Dat is bijvoorbeeld het geval bij het team  “La faim justifie les moyens” (De honger heiligt de middelen) in 2017 dat net na haar inschrijving al 1230 euro verzameld had! Het geheim? Een e-mail, verzonden naar al hun contactpersonen, liet hen toe om al 845 euro te verzamelen in slechts enkele dagen.

Om de teams met gebrek aan inspiratie op weg te helpen, stond de teamkapitein toe deze mail met jullie te delen. Jullie hoeven hem enkel nog te updaten en te verzenden naar al jullie contacten, in de hoop dat hij jullie evenveel opbrengt. Veel succes!

Onderwerp: We zijn er klaar voor!!!

—————

Dag iedereen,

Gemotiveerd en gebeten door uitdagingen hebben XY, XY, XY en ik beslist een groep te vormen om de acties van SOS Faim op een originele manier te steunen. Daarvoor moeten we een trail van 20 km lopen, 7 km kajakken, een death ride van het kasteel van Bouillon nemen en een commandoparcours tot een goed einde brengen… Met andere woorden: we nemen deel aan de HUNGER RACE!

Het mag dan wel gek klinken, maar wij zijn extreem gemotiveerd! We gaan dan ook regelmatig trainen om alle obstakels te kunnen overwinnen!

Het doel van deze sportieve wedstrijd is om per team minimum 1400 euro te verzamelen. Dat geld zal gebruikt worden voor de projecten van SOS Faim.

En dat is waar jullie op het toneel verschijnen, want zonder dit bedrag mogen we namelijk niet deelnemen aan de Hunger Race!

Via deze link kunnen jullie een filmpje bekijken van wat ons te wachten staat: https://www.youtube.com/watch?v=VSq-3PShT5A 

Op de website www.hunger-race.be kunnen jullie ook alle informatie vinden rond deze wedstrijd.

Ons team heet “Naam van het team”, en terwijl wij ons voorbereiden, kunnen jullie ons helpen!

Jullie kunnen een bedrag naar keuze storten via onze persoonlijke pagina op de website van Hunger Race (voeg hier de link in van jullie persoonlijke inzamelpagina). Het volstaat om op de knop ‘Ik steun dit team’ te klikken en de verdere instructies te volgen.

Een fiscaal attest wordt gegeven bij giften vanaf 40 euro. Omdat SOS Faim een erkende ngo is, kunnen jullie genieten van een belastingskorting van 45% van de waarde van jullie gift. Wie ‘Naam van het team’ bijvoorbeeld met 50 euro sponsort, betaalt daar in werkelijkheid slechts 27,50 € van.

Jullie kunnen zelf ook naar Bouillon komen tijdens het weekend van (datum), en dit als supporter of als vrijwilliger. Wij zullen in elk geval veel steun kunnen gebruiken (aanmoedigingen, bevoorrading, een sportieve coach…). Of misschien hebben jullie zelf zin gekregen om een team te starten?

Aarzel niet om ons vragen te stellen in verband met dit project en om ons actief te steunen via deze site (voeg hier de link van jullie inzamelpagina in)!

Wij bedanken jullie nu al en rekenen op jullie steun!

Ander nieuws

Onze nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van Hunger Race.