Back to homepage

Teambuilding

Bedrijfsactiviteit

Zoek je een middel om de teamgeest van je medewerkers te versterken? Wil jouw bedrijf SOS Faim en zijn partners steunen?
Schrijf jouw team(s) dan in voor Hunger Race, een sportieve uitdaging met een solidair kantje.
Zij deden het : Färm, de Stad van Bouillon, garage LLorens, BRS, Exki, J’irai brasser chez vous… schreven een of meerdere ploegen in voor de vorige editie van Hunger Race.

Neem ook deel aan dit fantastisch avontuur. Als je dat wenst, helpen wij jou bij het maken van t-shirts met het logo en/of de naam van je bedrijf. Zo versterk je niet alleen de teamspirit van je medewerkers, maar associeer je je bedrijf ook met solidariteit en een goed doel.
Wil je meer weten over Hunger Race, de eraan gekoppelde fondsenwerving of de projecten van SOS Faim? Contacteer ons dan via e-mail. Wij komen graag even langs om dit evenement en alle samenwerkingsmogelijkheden in detail te bespreken.

3 goede reden om jouw bedrijf in te schrijven

1. Versterk de teamgeest

Een goede sfeer hebben in je organisatie, de talenten en de sterke punten van iedereen kennen, is van fundamenteel belang om doelstellingen te bereiken.
Deelnemen aan Hunger Race biedt de gelegenheid om je team(s) te versterken, je medewerkers hulpvaardig voor elkaar te maken en je collega’s op een andere manier te leren kennen.
En meedoen aan zo’n sportieve uitdaging betekent ook dat je op voorhand heel wat samen doet: trainingen plannen, samen trainen, uitstapjes in de natuur, de streek verkennen,…

2. Wek de belangstelling van je personeel op voor een goed doel

Hunger Race is niet alleen een sportieve uitdaging. Door zich in te schrijven, zullen je medewerkers een strategie en activiteiten moeten ontwikkelen om het gevraagde bedrag in te zamelen. Geld inzamelen is ook een manier om uw team één te maken rond een project dat hen aanspreekt.
Meer informaties over SOS Faim

3. Verhoog je visibiliteit

Je medewerkers lopen Hunger Race in de kleuren van je bedrijf. Fotografen en filmploegen van diverse media volgen de deelnemers langs het hele parcours. Visibiliteit is dus verzekerd!
Hunger Race steunen, betekent ook een duurzaam en milieuvriendelijk landbouw- en voedselmodel steunen. Wie zich aan dit evenement aansluit, sluit zich ook aan bij die waarden.


 

Deelnemingskosten voor jouw bedrijf

1. Je bedrijf neemt alles voor haar rekening

Inschrijving per ploeg 120 €
Fondsenwerving per ploeg 1400 €
T-shirts met je logo 160 €
Totaal per ploeg voor je bedrijf 1680 €
Totaal voor de deelnemers 0 €

2. Je bedrijf neemt een deel van de kosten voor haar rekening

Voorbeeld 1
Inschrijving per ploeg 120 €
Fondsenwerving per ploeg 1000 €
T-shirts met je logo 160 €
Totaal per ploeg 1280 €
Totaal in te zamelen per deelnemer 100 €
Voorbeeld 2
Inschrijving per ploeg 120 €
Fondsenwerving per ploeg 400 €
T-shirts met je logo 160 €
Totaal per ploeg voor je bedrijf 680 €
Totaal in te zamelen per deelnemer 250 €

*Je verdeelt en combineert uiteraard zoals je wil – alles is mogelijk!
Voor elke gift vanaf 60 euro kan de gever 45% van het bedrag aftrekken van zijn of haar belastingen en krijgt hij/zij een fiscaal attest.
Heb je vragen of een specifiek verzoek? Contacteer ons via
hunger-race@sosfaim.org

Onze nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van Hunger Race.