Back to homepage
21 september 2017

In Praktische info

Word Hunger Race-ambassadeur!

Word Hunger Race-ambassadeur!

Het Hunger Race-team heeft jouw hulp nodig om de bekendheid van het evenement te vergroten. De vorige twee edities hebben de kracht van mond-tot-mond reclame aangetoond! Wie is er dus beter geschikt om reclame te maken voor Hunger Race dan een ex-deelnemer, een SOS Faim-sympathisant of een vrijwilliger? Meer dan ooit rekenen we op jou om onze Hunger Race-ambassadeur te worden.

3 manieren om je te mobiliseren

  1. Verspreid het evenement via de sociale media

Sluit je aan bij ons Facebook-evenement, deel het, en like onze pagina om je vrienden kennis te laten maken met Hunger Race en het bereik van onze ngo te vergroten.

Je kan ons ook volgen op Twitter.

En op Instagram!

  1. Spreek je werkgever aan!

Tijdens de vorige edities werden vele teams op de werkvloer gevormd. Word op jouw beurt een echte ambassadeur tegenover je collega’s en je werkgever. Hunger Race is namelijk de ideale teambuilding! Het evenement helpt niet alleen de teamgeest te versterken, het laat het bedrijf ook toe haar naam met een goed doel in verband te brengen. En wat vooral belangrijk is, je kan een beroep doen op je werkgever om je team te sponseren. Op die manier kunnen de teamleden zich volledig concentreren op de trainingen en hoeven ze zich geen zorgen te maken over de geldinzameling!

Indien je meer informatie wenst over Hunger Race of ons dossier teambuilding wenst te ontvangen, contacteer ons dan via e-mail. Ons team kan zich ook verplaatsen naar jouw bedrijf om niet alleen het evenement voor te stellen, maar ook de rol die het bedrijf hierin kan spelen uit de doeken kan doen.

  1. Word Hunger Race-ambassadeur tijdens andere wedstrijden

Neem je regelmatig deel aan (loop)wedstrijden of trails? Word onze ambassadeur door met een Hunger Race-t-shirt te lopen en/of door posters en flyers te verdelen tijdens die evenementen. Interesse? Schrijf je dan in via dit formulier en wij zullen je contacteren voor meer informatie.

Ander nieuws

Onze nieuwsbrief

Een wekelijkse e-mail met praktische informatie en tips voor trainingen en inzamelacties.